TOTAL TV – nije obična televizija

 

SATELITSKA TELEVIZIJA

12 meseci upola cene

Total TV paketi (1 TV)

Vaš #1 izbor usluge televizije

Total TV ima veliki broj preporuka od strane korisnika pogotovo iz manjih mesta u Srbiji koji su imali velike probleme prilikom digitalizacije. Zahvaljujući Total TV-u korisnici više ne razmišljaju o anteni, prekidu signala, izboru kanala itd. jer sve to rešavaju naši instalateri. Brzo, lako i efikasno!

Bilo gde u Srbiji

Bez tehničkih preduslova

Najkvalitetnija usluga televizije

Akcija prvih 10 meseci po 699 dinara mesečno do 31.04.2024.

Pozovite nas na broj 060/519-519-0 ili posetite naš sajt posebno namenjen usluzi Total TV-a.

Ukoliko želite više informacija o našoj usluzi, spisku kanala, sadržini i ceni svih paketa, dodatnim benefitima i akcijama za nove korisnike, kao i odgovore na najčešća postavljana pitanja posetite naš sajt specijalno namenjen samo za uslugu Total TV-a.

Utisci korisnika o Total TVu

Izdvajamo najčešće utiske i razloge zašto se korisnici odlučuju za Total TV.

“Volim i uživam da gledam sportske kanale. Najviše košarku i fudbal. Tražio sam dugo operatera koji će mi ponuditi kvalitetan sadržaj i HD sliku bez prekida i seckanja. Ovo mi je četvrta godina uz Total TV i ne bi ga nikad menjao! Svake nedelje nestrpljivo čekam Evroligu i Evrokup jer sam veliki fan evropske košarke. Dok ostali razmišljaju kako i gde će gledati utakmice ja imam Sport Klubove i ne brinem o tome.”

Nemanja, 32 godine.

“Ponuda kanala je takva da ne znam šta bih pre gledala. Emisije o prirodi i kuvanju su mi omiljene. Dok neretko i pustim Novu S ili N1 koje slušam u pozadini dok obavljam kućne aktivnosti. Naravno sve to dok ne uzmu deca daljinski i okrenu jedan od mnogih dečijih kanala, nakon čega nastavim da gledam na telefonu preko EON aplikacije “

Jasmina, 41 godine

POZOVITE ZA DODATNI POPUST