kontakt – Sbb Eon Akcija

 

postani novi korisnik

 

kontakt

 

postani novi korisnik

Provera tehničkih mogućnosti

Ukoliko ste zainteresovani za uvođenje SBB usluge, popunjavanjem formulara prvo proverite da li imate tehničke mogućnosti za uvođenje usluge:

Kontakt za nove korisnike usluga SBB, Total TV i EON TV

Broj je namenjen za nove korisnike.
Broj telefona: 060/4535-410

Radno vreme: Ponedeljak-Subota: 9-19h

Najbolje akcije

Za nove korisnike spremili smo odlične akcije. Naruči TRIO paket i prvih 15 meseci plaćaj upola cene ili DUO paket sa 10 meseci popusta upola cene.

Najbrži i najbolji internet

Najbrža internet mreža u Srbiji i nagrada za najbolju mrežu prema “Ookla” na osnovu merenja aplikacije “Speedtest Intelligence”  u periodu 01.07.2021. do 31.12.2021.

EON Smart Box

SBB vam u vaš dom donosi najnovije tehnologije za potpuno uživanje u multimedijalnom sadržaju. Uz pomoć EON Smart Box svaki televizor postaje Smart TV.

O nama

SBB

Mi smo vodeći operator digitalne i analogne kablovske televizije, satelitske i televizije putem interneta. Svojim korisnicima u Srbiji pružamo vrhunsku inovativnu uslugu i kablovskog interneta i fiksne telefonije.

Pre više od decenije započeli smo digitalizaciju, s obzirom na to da smo 2006. godine prvi uveli digitalnu televiziju u Srbiju, lansiranjem usluge Total TV. Zahvaljujući pružanju najvećih brzina protoka podataka u Giga gradovima korisnicima smo omogućili brzine do 1 Gbps. Konstantno radimo i na razvijanju WiFi zona za svoje korisnike, u zemlji i inostranstvu. Digitalna fiksna telefonija puštena je u rad oktobra 2012. godine, a trenutno smo na visokom drugom mestu među operatorima fiksne telefonije u Srbiji, sa tendencijom daljeg rasta i razvoja.

Deo United grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dečiji i drugi Pay TV kanali u regionu – N1, Nova S, Sport klub, Cinemania, Ultra, Mini Ultra, Lov i Ribolov, Grand i mnogi drugi.

Viasat

Najveći podizvođač Total TV-a na teritoriji Srbije je firma Viasat. Viasat doo je osnovan 2005. godine sa primarnom delatnošću u oblasti instalacije kablovske televizije, kao podizvođač najvećeg kablovskog operatera u Srbiji SBB-a. Vremenom postajemo i vodeći prodajni partner, specijalizovan u komunikaciji sa korisnicima u postizanju rešenja i saveta za uvođenje usluga televizija i interneta.

POZOVITE ZA DODATNI POPUST