kontakt

 

postani novi korisnik

 

kontakt

 

postani novi korisnik

Provera tehničkih mogućnosti

Ukoliko ste zainteresovani za uvođenje SBB usluge, popunjavanjem formulara prvo proverite da li imate tehničke mogućnosti za uvođenje usluge:

Kontakt za nove korisnike usluga SBB, Total TV i EON TV

Broj je namenjen za nove korisnike.
Broj telefona: 060/4535-410

Radno vreme: Ponedeljak-Subota: 9-19h

Najbolje akcije

Za nove korisnike spremili smo odlične akcije. Naruči TRIO paket i prvih 15 meseci plaćaj upola cene ili DUO paket sa 10 meseci popusta upola cene.

Najbrži i najbolji internet

Najbrža internet mreža u Srbiji i nagrada za najbolju mrežu prema “Ookla” na osnovu merenja aplikacije “Speedtest Intelligence”  u periodu 01.07.2021. do 31.12.2021.

EON Smart Box

SBB vam u vaš dom donosi najnovije tehnologije za potpuno uživanje u multimedijalnom sadržaju. Uz pomoć EON Smart Box svaki televizor postaje Smart TV.

O nama

SBB

Mi smo vodeći operator digitalne i analogne kablovske televizije, satelitske i televizije putem interneta. Svojim korisnicima u Srbiji pružamo vrhunsku inovativnu uslugu i kablovskog interneta i fiksne telefonije.

Pre više od decenije započeli smo digitalizaciju, s obzirom na to da smo 2006. godine prvi uveli digitalnu televiziju u Srbiju, lansiranjem usluge Total TV. Zahvaljujući pružanju najvećih brzina protoka podataka u Giga gradovima korisnicima smo omogućili brzine do 1 Gbps. Konstantno radimo i na razvijanju WiFi zona za svoje korisnike, u zemlji i inostranstvu. Digitalna fiksna telefonija puštena je u rad oktobra 2012. godine, a trenutno smo na visokom drugom mestu među operatorima fiksne telefonije u Srbiji, sa tendencijom daljeg rasta i razvoja.

Deo United grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dečiji i drugi Pay TV kanali u regionu – N1, Nova S, Sport klub, Cinemania, Ultra, Mini Ultra, Lov i Ribolov, Grand i mnogi drugi.

Viasat

Najveći podizvođač Total TV-a na teritoriji Srbije je firma Viasat. Viasat doo je osnovan 2005. godine sa primarnom delatnošću u oblasti instalacije kablovske televizije, kao podizvođač najvećeg kablovskog operatera u Srbiji SBB-a. Vremenom postajemo i vodeći prodajni partner, specijalizovan u komunikaciji sa korisnicima u postizanju rešenja i saveta za uvođenje usluga televizija i interneta.